Zelengorska 1/1, Umka, 11260 Beograd, Srbija

Web sertifikat SME

 

Rashladne vitrine

Na osnovu analize tržišta Termofriz je proizvodnju rashladnih vitrina namenio mini marketima, pekarama, mesarama kao i ostalim objektima maloprodaje malih i srednjih kapaciteta.

Veliki izložbeni prostor sa mogućnošću prilagođavanja dimenzija prema zahtevima korisnika predstavlja prednost u odnosu na ostale proizvođače.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vitrine se standarno izrađuju od prohromskih profila i limova. Izolacija vitrine i skladišnog prostora (box-a) izrađena je od poliuretanskih panela gustine 40 kg/m³.

Prednja stakla vitrine (haube) su zakrivljena i kaljena i mogu biti opremljena gasnim amortizerima koji zadržavaju staklo u otvorenom položaju, što omogućava brzo punjenje i čišćenje vitrine.

Rasveta izložbenog prostora vitrine je izvedena fluoroscentnim lampama.

Hlađenje može biti izvedeno prinudnom ili prirodnom cirkulacijom vazduha. Prirodna cirkulacija vazduha (mirno) hlađenje se preporučuje za proizvode koji su skloni kaliranju (sveže meso, itd.). Isparivači su smešteni ispod radne ploče i u skladišnom prostoru i imaju odgovarajuće tacne za odvod kondenzata. Otapanje inja sa isparivača se vrši vrelim gasom ili elektrogrejačima koji su smešteni u blok isparivača. Rashladni agregat je sa vazdušno hlađenim kondenzatorom. Rad vitrine je potpuno automatski pomoću mikroprocesorskog uređaja.

U zavisnosti od zahteva korisnika u mogućnosti smo da proizvedemo vitrine različitih dimenzija i namena.