Zelengorska 1/1, Umka, 11260 Beograd, Srbija

Web sertifikat SME

 

Kondenzatorske jedinice

Vazduhom hlađeni kondenzatori su izrađeni od bakarnih cevi i aluminijumskih lamela. Velika razmenjivačka površina obezbeđuje nizak pritisak kondenzacije u letnjem periodu, čime se obezbeđuje efikasan rad rashladnog uređaja.

 

 • ♦  Ventilatori kondenzatora su aksijalni, niske buke, klasom izolacije B i zaštitom IP 54.
   
 • ♦  Kućište kondenzatora je izrađeno od plastificiranog pocinkovanog lima.
   
 • ♦  Standardno se kondenzatorske jedinice izrađuju kao vertikalne, ali je moguće na zahtev kupca definisati položaj i stranu posluživanja kondenzatora.
   
 • ♦  Nominalni kapacitet kondenzatora je proračunat za temperaturu kondenzacije tc = 45 ºC i temperaturu ambijenta ta = 32 ºC, za freon R 404A.
   
 • ♦  Pored standardnih veličina moguće je proračunati i izraditi kondenzatorske jedinice prema zadatim projektnim uslovima ili prema kapacitetu postojećeg rashladnog agregata.
                                             
 

 

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Cenovnik kondenzatora.pdf

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------